БІБЛІОТЕЧНІ НОВИНКИ

 


Агов, народ, хвилинку уваги!

Книги про Філіпека Вужека, написані, щоб розважати й повчати. Розважати – дітей, а повчати – дорослих. Тому не чекайте, поки батьки знайдуть півгодини вільного часу для того, щоб вам почитати. Ви прочитайте їм про Філіпека. Нехай вони послухають вас хоч пятнадцять хвилин, головне – щодня…

Кумедні історії Малгожата Стрековська-Заремба про Філіпека ви знайдете у бібліотеці-філіалі №12 на Майдані Смолянському 1/124

Філіпек і шкільні витівки

 Малий розумник Філіпек нарешт ійде до школи, де на нього чекають старі друзі, нові пригоди та… ніхвилинивільного часу. Філіпек усе встигає: допомагати друзям у навчанні та розкривати власні таланти, вчитися танцювати та їздити «слідами великих поляків», а ще — бешкетувати. Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

 

Філіпек і шалені канікули

Канікули падають на родину маленького школяра Філіпека, як грім серед ясного неба. На бешкетника чекає дуже насичена «програма»: викриття шпигуна, поїздка з дідусем у санаторій для літніх людей, спортивний табір з дівчатками-балеринами, «викрадення» власною тіткою, подушкова вечірка та ще чимало розваг. Бешкетник уміє розважити себе сам, та й усіх довкола! Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

 

Філіпек і весела сімейка

Кумедні історії про веселого бешкетника Філіпека та його друзів розсмішать як дітей, так і дорослих. Вони побачать світ його очима — очима «дуже чемної, розважливої та розумної не на свої роки дитини», як він каже про себе. Створила цього дивовижного персонажа польська письменниця ..

 

Філіпек і компанія

Книги Малгожати Стрековської-Заремби — це коктейль концентрованого оптимізму, щирої дитячої безпосередності та невимушеної серйозності, який хочеться куштувати знову і знову. Кумедні історії про веселого бешкетника Філіпека та його друзів розсмішать як дітей, так і дорослих. Вони побачать світ його очима — очима «дуже чемної, розважливої та розумної не на свої роки дитини», як він каже про себе.


 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В.Л.ЧЕМЕРИС «ВІТЬКА+ГАЛЯ АБО ПОВІСТЬ ПРО ПЕРШЕ КОХАННЯ»

ТВІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ - СЛОВНИК